Wie zijn wij
 • Off the beaten track

  Samen
  Dscn0580klein
  Img 4361site

  AlpAdventures wordt gerund door de familie De Jong. Pa de Jong verricht vanuit Nederland de binnendienst, terwijl Jessica en Arno vanuit Frankrijk de buitendienst verzorgen. 

  Arno is Frans gediplomeerd 'accompagnateur en montagnes' en neemt je te voet, op de mountainbike of op sneeuwschoenen mee op de mooiste avonturen. Jessica werkt in Frankrijk als 'chef à domicile' en verzorgd je met een heerlijke maaltijd na een actieve dag in de bergen.

  Deze winter kun je een nieuwe website tegemoet ziet, waarmee AlpAdventures terug gaat naar de kern, namelijk het organiseren van avonturen in de Alpen 'off the beaten track'. Als groep kun je terecht voor een onvergetelijke bergbelevenis, denkend aan een meerdaagse trekking waarbij je de nacht doorbrengt in een berghut of ('s winters) in je zelfgebouwde iglo. Sta er niet gek van te kijken als Jessica je halverwege het avontuur verrast met een pop-up outdoor lunch, inclusief uitzicht over de vallei. In een tijd van drukte, stress en targets helpt AlpAdventures je even te ontsnappen uit je dagelijkse ratrace. Even geen onbeperkte wifi connecties, maar echte connecties met de overweldigende bergomgeving, je mede-avonturiers én met jezelf.

  AlpAdventures; off the beaten track