• Chalets Hameau de Flaine
  chalets met fantastich uitzicht
  Hameau Zonder Tekst
  • 6-12 persoons chalets
  • dichtbij lift en pistes
  • fantastisch uitzicht
  • optioneel met sauna
  • sneeuwzekere hoogte
  vanaf €189,- p.p. per week
 • intro

  Deze chalets liggen in het Scandinavisch aandoende chaletwijkje “Hameau de Flaine, op korte afstand van pistes en liften en het dorp Flaine. In Hameau vindt je een aantal basis voorzieningen zoals een supermarktje, bakker, restaurant en een skishop. Voor après ski vertier ga je naar  Flaine zelf, bijvoorbeeld naar de Flying Dutchman. Op maximaal 500 meter vanaf het chalet ligt een piste die je direct in Flaine aan de voet van de pistes van het Grand Massif brengt. Verder rijdt er frequent een skibus van en naar de pistes en het dorpje Flaine.

  Stuur ons nu vrijblijvend een aanvraag voor een van de overige weken tijdens aankomende winter.

  de chalets

  In Hameau kunnen we op aanvraag verschillende chalets aanbieden voor 6-12 personen, in de categorie “comfortabel” of “luxe”. Deze laatste types beschikken doorgaans over iets meer ruimte en bijvoorbeeld een sauna en wifi connectie.

  Alle chalets die we je hier kunnen aanbieden zijn vrij gelegen een hebben een fantastisch uitzicht over het skigebied van Flaine.

  De 6 persoonschalets hebben minimaal 2 slaapkamers en een (zogenaamde) mezzanine en de grootste (12p) chalets hebben 5 slaapkamers en minimaal 3 badkamers.

  De chalets in Hameau de Flaine liggen op maximaal 500m vanaf de piste en 1,5 km vanaf de dichtstbijzijnde skilift, bereikbaar via deze zelfde piste of in 5 minuten met de skibus die zeer regelmatig rijdt.

  Mt Blanc Als Ansichtkaart

  Flaine

  Wil je profiteren van de ski-in/ski-out mogelijkheden van het gunstig gelegen Flaine, maar toch sfeervol en comfortabel verblijven in een fijn chalet, dan is Hameau de Flaine een ideale optie!

  Flaine ligt in het skigebied le Grand Massif, gelegen op nog geen duizend kilometer vanaf Utrecht. Het Grand Massif is een uitdagend gebied voor alle niveau's en biedt 265 km piste, een goed geshaped funpark en heel veel off-piste mogelijkheden. Het skigebied staat ook nog eens bekend om haar jaarlijkse sneuvelende sneeuwrecords.

  Hameau de Flaine is een prima bestemming voor een groep vrienden, maar zeker ook voor families en gezinnen!

  Wintersport 072 Large

  de prijs

  In Hameau de Flaine kunnen we je 6-12 persoons chalets aanbieden in de classifiactie 'comfort' of 'luxe'

  Buiten de vakantieweken kunnen we je al verblijf aanbieden vanaf € 199,- per persoon per week!

  dit is inclusief:

  • gebruik van beddengoed
  • gebruik van handdoeken
  • eindschoonmaak

  Stuur ons nu vrijblijvend een aanvraag !

  beeld

 • Reis op maat

  Geen keuze kunnen maken? Doe dan een aanvraag voor een complete reis op maat voor groepen vanaf 6 pers.